1K Yeti (4ThePlayer) slot áttekintés és demó Az 1K Yeti egy videó slot a 4ThePlayer-től ➤ Teljes áttekintés ✚ Demo ✔️ kaszinó bónuszok ✔️ Big Win videók ✔️ exkluzív ajánlatai 1K jeti

1K Yeti: Slot áttekintés

Amikor a 4ThePLayer először megjelent a színen, ezt a <>9K Yeti debütálásával tette. Nem is volt rossz debütálás, segített a feltörekvő stúdiónak, amely szereti a játékcímeit számmal előírni a térképen. Később jött >90K Yeti Gigablox, amelyet a népszerű dinamikus orsószerelő erősített meg az Yggdrasil Gaming partnertől kölcsön és egy kolosszális nyerő potenciális szivattyú. Ami a nyerőgépeket illeti, a játékosok kétségtelenül hozzászoktak a nagyobb, jobb és gyorsabb ethoszhoz, amikor a nyomon követésről van szó. Tehát a 4ThePlayer egy másik jeti nyerőgépének ötlete habzó szájjal habozhatta a nagy nyereményű üldözőket. Szokatlan lépésként az 1K Yeti teljesen ellentétes irányba viszi a dolgokat, mivel szinte mindenki kisebb, szelídebb és könnyebb játék Intézkedések.

A Mount Everest az 1K Yeti taposóhelye, és a mitikus lény ugyanolyan szakadt, mint valaha. Valójában a látvány nem sokat változott, bár a hegyláncok megjelenése (bizonyos értelemben) azonos, függetlenül attól, hogy Tibetben, Pakisztánban, Svájcban, Nepálban vagy Új-Zélandon találhatók. Magasodó csúcsok szúrnak az égbe, zászlók lógnak a köteleken a hely körül, és vastag szaggatott jégréteg alakult ki az 1K Yeti játékrácsa körül. Az eredeti 9K Yeti kezdetben nem volt rossz megjelenésű, és a 4ThePLayer ragaszkodott ugyanahhoz a grafikai stílushoz, mint a későbbi kapcsolódó résidők. Egy csomó más dolog azonban megváltozott.

1K Yeti slot - alapjáték

Az egyik a <>RTP. Ahol az eredeti jól tiszteletreméltó, 97% -os visszatérési értékkel rendelkezett, az 1K Yeti követi az általános kúszást lefelé 95%-ra. A volatilitás "enyhült", illeszkedve a játék egészéhez. 20 c és 100 $/€ közötti téteket lehet tenni minden kifizetett pörgetésre, és a jeti-ing egy 5 tárcsával és 40 nyerővonallal felépített játékrácson történik.

Az 1K Yeti-ben 3-5 típusú nyerő kombinációt lehet kipörgetni a rendelkezésre álló tíz normál fizetési szimbólum segítségével. A J-től A-ig terjedő kártyasorokból álló 5 nyerővonal megütése a tét 2,5-3-szorosát fizeti, értéke pedig a tét 4-10-szeresére nő, ha 5 egyező kötél, csákány, sátor, hölgymászó, férfi hegymászó vagy hegyi szimbólum eltalál. A jeti itt a játék vad szimbóluma, amely minden tárcsán megtalálható. A dzsókerek helyettesítik az összes fizetési szimbólumot, és a tét 25-szörösének megfelelő jutalmat érnek, ha 5 vonalat érnek el.

1K Yeti: Slot funkciók

<ábra id="attachment_131032" aria-describedby="caption-attachment-131032">
1K Yeti slot - ingyenes pörgetések

Mint szinte minden más az 1K Yeti-ben, a funkciókat is egy-két fokozattal visszahúzták. Vagy több. A két dolog, amire figyelni kell, a Yeti Rush ingyenes pörgetések és a <>bónusz vásárlás.

Yeti Rush ingyenes pörgetések

A jeti lábnyomok a hóban az ingyenes pörgetések scatter szimbóluma, amely minden tárcsán megjelenik. Legalább 3 szóró kipörgetése Yeti Rush ingyenes pörgetéseket vált ki. A megtekintett szórások száma, amikor ez megtörténik, meghatározza a kiosztott ingyenes pörgetések számát. Az ingyenes pörgetések során az egyik tárcsát egy halmozott dzsóker szimbólum fedi, amely mind a 3 tárcsapozíción 1 dzsóker szimbólumnak számít. Az első ingyenes pörgetésnél a halmozott dzsóker lefedi a jobb szélső tárcsát. Minden következő ingyenes pörgetésnél a halmozott dzsóker egy pozícióval a balra. Ha a halmozott dzsóker a bal szélső tárcsán van, és még legalább 1 ingyenes pörgetés van hátra, akkor visszakerül a jobb szélső tárcsára.

Funkció megvásárlása

A vásárlási funkció az, ahol a játékosok megvásárolhatják az ingyenes pörgetési kört a tét 50-szereséért. Ingyenes pörgetések vásárlásakor a játékos értékének megtérülése változatlan marad 95% -on.

1K Yeti slot - ingyenes pörgetések

1K Yeti: Slot ítélet

Amikor átadták az 1K Yeti-t felülvizsgálatra, azzal a fejjel jött, hogy ez egy "lágyabb" verzió. Ennek ellenére sokan meglepődhetnek, hogy az 1K Yeti valójában milyen puha. Mint említettük, a 9K Yeti tisztességes debütálás volt a korai 4ThePlayer csapat számára, és ízelítő volt abból, hogy a stúdió mennyire kísérletezik néhány későbbi kiadásában. A 90K Yeti Gigablox egy olyan slot szörnyetege volt, amely Bebizonyította, hogy képes nagy eredményeket elérni, így a sorozat harmadik része izgalmas esemény lehetett. Ehelyett kiderült, hogy az 1K Yeti közelebb áll egy morcos mókushoz, mint egy szörnyű, mitikus fenevadhoz, amely terrorizálja a világ tetején lévő hegyláncokat taposó felfedezőket.

Ami nem segít az 1K Yeti okán, az a funkciók gyenge, korlátozott listája. Az alapjáték drab; Nincs mit érinteni, és még az ingyenes pörgetések köre is csalódást okozott. Talán, és itt van egy összeesküvés-elmélet a holdraszállás tagadói számára (nem ítélkezve), talán az 1K Yeti valójában a stúdió első nyerőgépe volt, mint például a béta verziója, amiből később 9K Yeti lett. Most, a lolok számára, a stúdió úgy döntött, hogy mégis kiadja. Egyáltalán nem mondom, hogy ez a helyzet, de ez lenne az egyik módja annak, hogy megmagyarázzuk, miért érezte úgy, hogy a 4ThePlayer körülbelül 10 lépést tett vissza ezzel.

A nyerési potenciál biztosan nem húzza el az 1K Yetit a szemetes sem. A tét fődíjának 1,000-szerese olyan, mint egy kerekítési hiba a 9K és 90K Yeti lehetőségeihez képest. Oké, oké, ez a játék azoknak a játékosoknak szól, akik másfajta szerencsejáték-élményt keresnek. Elég tisztességes, töltse meg a csizmáját. De még ezt figyelembe véve is nehéz volt nem elmenni anélkül, hogy úgy éreznénk, hogy az 1K Yeti kicsi és értelmetlen az azt megelőző két játékhoz képest.


  1. It‘s quiet in here! Why not leave a response?