GemPops (AvatarUX) Slot Recension & Demo GemPops är en Video Slot från AvatarUX ➤ Recension ✚ Gratis Demo ✔️ Casino Bonusar ✔️ Big Win Videos ✔️ Exklusiva erbjudanden GemPops

GemPops: Översikt över spelautomater

Hur gick Pringles slogan? "När du väl har poppat kan du inte sluta"? Samma sak kan sägas om slotspelstillverkaren AvatarUX, som har rullat ut så många PopWins- eller Pop-relaterade slots vid det här laget att det är svårt att hänga med. Bara för säkerhets skull, här är en annan som dyker upp, som går under namnet GemPops. Dess funktioner är subtilt och inte så subtilt nya och inkluderar saker som variabla hjulhöjder, hjulmultiplikatorer, Popscades, Xpops, bombsymboler, free spins, gambles och bonusköp.

Flaskproppen "S" i GemPops titel skulle antyda trolldrycker, och när spelet öppnas förstärks känslan av magisk utforskning av ett mystiskt mönster inskrivet i bakgrunden, magiskt upplyst när gratissnurr är aktiva. Scrolls och en sjaskig grimoire spelar dock ännu mer på det magiska temat GemPops hoppar inte med huvudet före in i temat därifrån. Trevligt presenterad med antydningar om den esoteriska sidan av livet sammanfattar bäst intrycket GemPops gav när recensionen började.

GemPops slot - basspel

GemPops spelas på ett spelrutnät som inte har en standardkonfiguration med 5 hjul och 3 rader i början av varje snurr i basspelet. Istället för att ha en fast storlek är hjulhöjderna slumpmässiga. Dessutom använder GemPops ett vinst-all-ways-betalningssystem, som betalar både från vänster till höger från vänster längst till vänster och höger till vänster från höger sida. Ett dynamiskt rutnät åtföljs av en mycket flyktig matematisk modell med en <>RTP på 96 %. Basinsatser i GemPops är 20 c till $/€100 per snurr, och från Xpress-menyn finns fyra bonusalternativ tillgängliga.

Vinster delas ut när matchande symboler landar på 3 intilliggande hjul från hjulet längst till vänster eller hjulet längst till höger och framåt, och när spelplanen expanderas till sin fulla storlek finns 59 049 sätt tillgängliga för att rada upp vinster. Att göra en 5 OAK-vinst av 9 till A-korten är värt en utbetalning på 0,5 till 0,75x insatsen, eller 1,25x till 5x insatsen som delas ut för att landa fem av de höga ädelstenssymbolerna. En sak att veta är att 5 OAK-vinster endast betalar från en sida. Flera specialsymboler finns i GemPops för att hjälpa till att öka resultaten, men wild-symboler är inte en av dem.

GemPops: Spelautomater

GemPops slot - gratissnurr

Intressant nog är GemPops inte en officiell PopWins-slot i strikt bemärkelse av världen, eftersom den använder ett variantsystem som kallas Popscade när vinnande sätt dyker upp. Med Popscade på denna esoteriska resa finns hjulmultiplikatorer, Xpops, Bomb-symboler, free spins, gambles och Xpress-bonusköp.

Popscade & Xpops

När en vinnande kombination dyker upp ersätts de vinnande symbolerna med nya symboler och respektive hjul förlängs. Symboler faller dock ner från toppen snarare än att dyka upp i cellerna med de vinnande symbolerna. I basspelet kan rutnätet utökas upp till 7 rader högt eller 8 rader högt i free spins. Xpops-mekanikern tillåter under tiden symboler att dyka upp med ett slumpmässigt belopp som sträcker sig från 1 till 4.

Multiplikatorer på hjul

Varje hjul har en multiplikator tilldelad sig, som ökar varje gång det finns en symbolvinst (+1 för varje symbolvinst). I basen När ett hjul når sin maximala höjd multiplicerar multiplikatorn vinsterna på det olåsta hjulet. I free spins, när ett hjul når sin maximala höjd, läggs multiplikatorn över hjulet till den globala multiplikatorn, som tillämpas på eventuella framtida vinster. Hjulmultiplikatorn är inte aktiv om inte hjulet är helt expanderat till sin fulla höjd.

Frispel

Om du får minst 3 scatter-symboler i basspelet utlöses free spins-läget. När 3 scatters är i sikte får spelarna 5 free spins med en x1 startmultiplikator, 4 scatters ger 8 free spins med en x3 startmultiplikator, medan 5 scatter-symboler ger 12 free spins med en x5 multiplikator. Scatter-symboler visas endast i basspelet. När bombsymbolen faller (endast tillgängligt I free spins) kan spelare få upp till 3 extra free spins. Den speciella free spins Bomb-symbolen låser omedelbart upp hjulet som den landade på till sin fulla höjd och aktiverar hjulmultiplikatorn.

Gamble Wheel

Innan free spins börjar har spelare möjlighet att spela för uppgraderingar på gamble-hjulet, men kom ihåg att om du förlorar gamble-spelet kommer du direkt tillbaka till huvudspelet. När startantalet gratissnurr är 5 kan du spela för att öka det till 8 och sedan spela igen för att gå till 12 gratissnurr. Eller när hjulet landar på en speciell gyllene skiva är det möjligt att få 12 gratissnurr med en x1 multiplikator på den första satsningen och 16 gratissnurr med en x3 multiplikator på den andra chansningen.

Xpress

Från Xpress-menyn kan användare aktivera ante-insatsen, vilket fördubblar chansen att gå in i gratissnurr, vilket ökar insatsen med 25%. Andra alternativ är att köpa ett snurr på spelhjulet för upp till 8 gratissnurr för 75x insatsen, köpa 5 gratissnurr med en x1 multiplikator för 75x insatsen eller köpa 12 gratissnurr med en x5 multiplikator för 300x insatsen.

GemPops slot - gratissnurr

GemPops: Slot Omdöme

GemPops kanske inte är en officiell PopWins-slot i sig, men i drift bör spelare som är bekanta med AvatarUX:s arbete kunna glida in i spelet utan problem. I basspelet fungerar GemPops lite som Megaways, vilket innebär att du aldrig vet hur många symboler som kommer att dyka upp på varje hjul vid varje snurr eller hur många sätt att vinna som kommer att finnas tillgängliga. Inte säker på om Popscading är en förbättring på vägen flyter PopWins-spel vanligtvis på, men det är något annat för den som känner till det att virvla runt och njuta av. Det plötsliga sättet som vinnande symboler ersätts av nya symboler som dyker upp var inte lika tillfredsställande som det sätt på vilket PopWins-spel vanligtvis tar bort vinnande symboler och ersätter deras cell (och andra celler där det är möjligt) med nya symboler. Det är lite plötsligt, lite desorienterande och svårare att hålla reda på i jämförelse.

Om det är något som AvatarUX vet förutom att poppa, så är det att injicera vinstmultiplikatorer i ett spel. GemPops är inget undantag, och det här är ett spel där växande hjul till sin fulla höjd kan vara avgörande för hur en session utvecklas. En annan viktig aspekt är hur mycket effektivare bonusrundorna tenderar att vara ju fler free spins som delas ut. Visst, detta låter som en no-brainer som kan gälla för vilken slot som helst, men det verkar vara särskilt relevant i slots från AvatarUX. Kanske är det därför som spelhjulsfunktioner är så utbredda i sin spel och kan vara frestande att starta. Potentiellt hänsynslös, dock, så förvänta dig ingen nåd när du trasslar med gamble-funktionen. Men ja, det är möjligt att bygga stora multiplikatorer när GemPops är på rulle, och vid 20 000 gånger insatsen är ögonöppnande resultat teoretiskt möjliga.

Sammanfattningsvis verkade GemPops inte göra tillräckligt för att rankas där uppe med sina stora PopWins-kusiner, CherryPop, till exempel, men det är fortfarande ännu en snyggt sammansatt slot av ett team som vet ett och annat om poppin'.


  1. It‘s quiet in here! Why not leave a response?